Rick Triest

Naast onze prijswinnende wijnkaart is er nog meer te zien in onze bar.

Wij voelen ons zeer vereerd om de kunstwerken van Rick Triest te mogen tentoonstellen.

Rick Triest is geboren te Purmerend op 18 april 1989 en heeft de hotelschool in Amsterdam afgerond voor gastheerschap en gastronomie. Toen Rick van de hotelschool af kwam is hij gaan schilderen. (2007)

In het begin was het voor hem een uitlaatklep van creativiteit en expressie. Na zijn eerste serie abstracte werken te hebben verkocht, volgende al snel een opvolgende serie en een eerste samenwerking met So Art Gallery in de Spiegelstraat in het Amsterdamse Museum Kwartier. De handelsgeest en drang naar individualiteit en onafhankelijkheid was een grote drijfveer om zijn zoektocht als autodidact kunstenaar voort te zetten.

Inmiddels heeft Rick nationaal en internationaal geëxposeerd en is hij opgenomen in diverse verzamelingen en bedrijfscollecties. Tevens wordt Rick permanent tentoongesteld in diverse hotels en bedrijfsruimtes.

Bekijk hier al Rick zijn kunstwerken. »

Leidsche Rijn Wijn

Zit je thuis en heb je geen zin om de deur uit te gaan?
Maar je wilt wel van onze wijnen proeven?

Geen enkel probleem.
Via onze samenwerking met de Wijnbrigade kun je het gewoon thuis laten bezorgen.

Gebruik de kortingscode: Bubbles&Wines en er gaat ook nog eens 5% van de prijs af!

Over Leidsche Rijn Wijn:
Mijn naam is Eric Eimers, inwoner van Leidsche Rijn, vader van 2 jongens, tennis en wielrenfanaat maar bovenal wijnliefhebber!

Uit liefde voor de wijn en schaarste in het particuliere aanbod, startte ik in 2011 een online webwinkel voor het toen nog up-coming Leidsche Rijn. Sinds oktober 2017 is naast de webwinkel ook een fysieke wijnwinkel aan de Zandweg 111 in De Meern. De oude winkelruimte van Bakker Verkerk is omgetoverd tot prachtige winkel waar een assortiment van meer dan 400 wijnen staat en is open van dinsdag t/m zaterdag. Klik snel hier voor nog meer informatie over de winkel.

 

Klik hier om te beginnen met selecteren »