" alt="">

Welkom bij onze sfeervolle wijn -en champagnebar Bubbles & Wines.

In een van de oudste straatjes van Amsterdam en een halve minuut loopafstand van de Dam, bevindt zich onze sfeervolle wijn -en champagnebar Bubbles & Wines.

Wij serveren meer dan 55 wijnen per glas. Deze wijnen worden na opening bewaard in een geavanceerd wijn bewaarsysteem, Enomatic, waardoor de wijnen na opening niets van hun kwaliteit verliezen en in topconditie blijven. Dit geeft ons de mogelijkheid om ook wijnen in het hogere segment aan te bieden.

Ga naar onze wijnkaart »

Uitgebreide wijn- en champagnekaart

Wij hebben een uitgebreide wijn- en champagnekaart die wijnen vertegenwoordigen uit zowel de oude als de nieuwe wereldlanden. Mocht u het moeilijk vinden om een keuze te maken of vindt u het juist leuk om een kleine proeverij aan te gaan, dan zijn onze wine flights wellicht iets voor u. U krijgt een combinatie van 3 halve glazen geserveerd; geselecteerd op druivenras, herkomstgebied of wijnsoort.
Naast de wijn -en champagnekaart serveren wij onze Gourmet Bites. Een ruime selectie exclusieve hapjes die natuurlijk goed samengaan met uw glas wijn of bubbles naar keuze.

Bubbles & Wines is 7 dagen per week geopend. Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen in onze wijn -en champagnebar.

Maak direct een reservering via onze website!

Maak een reservering »